Agenda

Boerenmarkt Woudsend
Donderdag, 17 Augustus 2017, 11:00 - 17:00

Voor het tweede jaar zal in Woudsend van 20 juli tot en met 24 augustus, wekelijks op donderdag van 11:00 tot 17:00 uur, is er een kleine gezellige boerenmarkt op de Waechswâl in het centrum van het dorp.

boerenmarkt logo

De markt voor de lekkerste biologische en streekproducten

De markt en activiteiten staan in het teken van het boerenleven op het platteland, o.a. verkoop van verse biologische en streekproducten. Zoals vlees, kaas, eieren, groente, fruit, vis, boerenijs enz. De horecabedrijven zullen heerlijke biologische en streekproducten voor u bereiden, waarvan u op de terrasjes gezellig kunt genieten, zoals bioburgers, kip van het spit, Jersey-steaks, pizza en super verse vis.

Gezellige terrasjes met vanaf 16:00 uur live muziek. Gedurende de markt zijn er verschillende kinderactiviteiten. Kortom sfeer, gezelligheid en nostalgie voor jong en oud.

Kijk voor meer informatie en foto's op de facebook pagina van de Boerenmarkt.

Boerenmarkt
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Kraam huren?
Wilt als particulier of namens een vereniging één of meerdere donderdagen deelnemen aan de markt, dat kan. De kraamhuur bedraagt € 25,-- per keer. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens:
Voor nadere informatie over de Boerenmarkten kunt u contact opnemen met:
Pytsje Bokma, tel. 06-23 054 928, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Edse Wiersma, tel. 06-29 066 228, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boerenmarkt
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Boerenmarkt
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Locatie Loswal (Waechswal 1) Woudsend