Waar u zich ook bevindt, in Fryslân of elders in Nederland, met de gratis app heeft u altijd de leukste tips op zak.

Organiseert u een evenement of activiteit? Wij kunnen uw evenement of activiteit aanmelden in de Nationale Databank voor Toerisme, Recreatie en Cultuur (NDTRC) en kunnen deze ook vermelden op deze website en sociale media.

Organiseert u een evenement of activiteit? Heeft u een tip? Geef dit door aan Touristinfo Woudsend. Wij kunnen uw evenement of activiteit aanmelden in de Nationale Databank voor Toerisme, Recreatie en Cultuur (NDTRC) en kunnen deze ook vermelden op deze website, Facebook en Twitter.

Klik hier om contact op te nemen met Touristinfo Woudsend

De gratis touristinformation app is er voor iedereen die graag op een leuke manier zijn vrije tijd in Nederland doorbrengt en daar tips en ideeën voor wil ontvangen.
De app biedt u op overzichtelijke wijze steeds de meest actuele en verrassende vrijetijdsinformatie op plaatsniveau, zo heeft u dus altijd en overal uw eigen touristinformation op zak.

De app bepaalt aan de hand van het GPS-signaal waar u bent en toont u de de leukste vrijetijdsinformatie in uw directe omgeving.
Of het nu gaat om evenementen, bezienswaardigheden, activiteiten, restaurants, winkelen of uitgaan, de app toont u de mogelijkheden.

Verder biedt de touristinformation app:

  • de mogelijkheid om favoriete locaties of attracties in een lijst op te slaan
  • de mogelijkheid alerts in te stellen die u onderweg verrassende informatie over bezienswaardigheden, monumenten of attracties geven
  • de mogelijkheid om alle informatie te downloaden voor als u de app offline wilt gebruiken
  • een overzicht van alle vestigingen, agentschappen en i-punten
  • een overzicht van alle verkooppunten en acceptanten van de cadeaubon

Download met uw mobiel gratis de app voor iOS

Download met uw mobiel gratis de app voor Android

vvv app