De beste Friese speeltuin? Bij het pannenkoekenhuis in Jubbega, Friesland, organiseren zij veel activiteiten. Ben je creatief? Ga aardewerk beschilderen, zeepketting maken of kaarsen maken. Ben je juist sportief? Leef je uit met midgetgolf, boogschieten, jeu de boules of een wandeltocht. En voor de kids is er een kinderspeelboerderij. Je stelt je arrangement helemaal zelf samen.

De Koppenjan in Jubbega is uitgeroepen tot Beste Uitje 2017 in de provincie Friesland in de categorie speeltuinen in- en outdoor. De Koppenjan scoorde een dikke negen en daar zijn zij trots op! Uiteraard gaan zij gewoon door om van jullie bezoek aan De Koppenjan een leuk dagje uit te maken.

Openingstijden

 • Dinsdag t/m zondag vanaf 12:00 uur.
 • De keuken kan tot 20:00 uur de bestelling verwerken.
 • Op een andere dag of tijdstip komen? Vanaf 10 personen op reservering open.
 • De activiteiten zijn op al deze middagen beschikbaar, het is aanbevolen om te reserveren!

Toegangsprijs zie website De Koppenjan.

Bezoekadres: Schoterlandseweg 20, 8411 ZD Jubbega.

Kijk voor meer informatie op: De Koppenjan

Koppenjan

provinciewinnaars de koppenjan

Ongeveer 60 km (55 minuten met de auto) vanaf Woudsend.

Een spettterend dagje uit!

 • Wat je van (ijs)beren leren kunt
 • Zeeleeuwen Spetter Spektakel
 • Zeehondensafari
 • Pinguïn Haringhapfestijn

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van een splinternieuw krokodillenverblijf. Hier verwelkomt AquaZoo nog voor de zomer vier nijlkrokodillen! AquaZoo is natuurlijk heel blij met deze uitbreiding en de komst van deze bijzondere dieren.

Nieuw verblijf

Nijlkrokodillen zijn erg gevaarlijke dieren, maar bezoekers van AquaZoo kunnen er straks een aanraken! Naast vier echte nijlkrokodillen komt er namelijk ook een nep-krokodil aan de rand van het verblijf te liggen. Zo kunnen bezoekers van heel dichtbij zien waar de ogen en oren van een krokodil zitten, hoe groot de tanden zijn en de ruwe huid aaien.

De opening van het nieuwe verblijf en de komst van de krokodillen wordt natuurlijk uitgebreid gevierd met allerlei activiteiten. Ook voor de jaarkaarthouders zullen exclusieve activiteiten georganiseerd worden. Houd de website in de gaten voor alle updates!

Nijlkrokodillen

Nijlkrokodillen kunnen zowel op het land als in het water vlot vooruit. Door met hun staart heen en weer te bewegen kunnen ze in het water tot wel 30 kilometer per uur halen. Maar ook op het land komen ze snel vooruit. Door zich voort te bewegen als een haas halen ze tot wel 17 kilometer per uur! Jagen doet de nijlkrokodil meestal alleen. Hij sluipt naar zijn prooi toe, die hij vervolgens razendsnel vastpakt en verdrinkt in het water. Het opeten van zijn prooi doet hij op het land, aangezien hij niet onder water kan slikken.

Openingstijden:

 • Januari en februari 10:00 - 16:00 uur
 • Maart en april 10:00 - 17:00 uur
 • Mei t/m augustus 10:00 - 18:00 uur
 • September en oktober 10:00 - 17:00 uur
 • November en december 10:00 - 16:00 uur
Toegangsprijzen: vanaf 3 jaar
Aan de kassa € 16,50
Online prijs zonder datum € 14,50
Online prijs met datum maandag t/m vrijdag € 12,50
Online prijs met datum weekend/vakantie € 14,00

Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree.

Bezoekadres: De Groene Ster 2, 8926 XE Leeuwarden

Kijk voor meer informatie op: www.aquazoo.nl

aquazoo friesland

 

Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Nieuw in 2017 is het Verkeerscircuit van Verkeerspark Assen en de super snelle familieachtbaan, The London City Coaster. Op het Verkeerscircuit zijn de kinderen een echte coureur in hun trapauto, ‘voorrang verlenen, invoegen en tanken bij het tankstation’ het kan allemaal. De kinderen leren op een speelse manier alles over het verkeer. Onze nieuwe acOnze entreeprijzen zijn all-inclusive! Je hebt voor één entreeprijs toegang tot alle attracties inclusief onbeperkt; Koffie, thee, cappuccino, diverse soorten limonade, frites, sauzen, snacks, dagsoep, broodjes, fruit en waterijs!
De achtbaan, is een echte ‘eyecatcher!’ De grote groen met paarse achtbaan is ca. 14 meter hoog en een echte familieachtbaan.

Duinen Zathe

Openingstijden:

 • vanaf 22 april tot /met 20 juli 2017 dagelijks open van 09:30-17:00 uur
 • vanaf 21 juli tot/met 27 augustus 2017 dagelijks open van 09:30-18:00 uur
 • vanaf 28 augustus tot /met 3 september 2017 dagelijks open van 09:30-17:00 uur
 • vanaf 9 september tot /met 29 oktober 2017 zaterdag en zondag open van 09:30-17:00 uur

Toegangsprijzen:

 • 1 en 2 jarigen € 5,00 p.p.
 • Vanaf 3 jaar € 14,50 p.p.
 • Rolstoelgebruikers € 10,00 p.p.
 • Groepen vanaf 20 personen € 13,00 p.p.
 • Kinderfeestjes (de jarige gratis entree) € 13,00 p.p.
 • Rijbewijs € 2,00 p.st.
 • Parkeren Gratis

Bezoekadres: Noorder Es 1 8426 GW Appelscha

Kijk voor meer informatie op: https://duinenzathe.nl

 

Hartelijk welkom in Friese gastvrijheid. Een afwisselende en gezellige golfclub met mooie golfbanen tussen de bossen en het platteland. Met alles in huis voor uw ontspannen beleving

Een keer Golfen, kies de greenfee die bij u past

Voor een goedkope Greenfee bent u bij ons aan het goede adres. Bij meerdere rondes of een LoyalTee lidmaatschap ontvangt u altijd aantrekkelijke kortingen op uw greenfee.Daarnaast kiest u bij BurgGolf altijd uit 3 starttijden het speelmoment dat bij uw budget past. Op rustige momenten op de dag (Peaceful) speelt u het voordeligst.Peaceful timePopular timePeak timeEn bij BurgGolf geldt 18 holes = 2 x 9 holes. Een heldere en eerlijke tariefstelling.Dit geldt ook voor de korting die u als LoyalTee lid geniet. € 10,- op 18 holes en € 5,- op 9 holes.Zo betaalt u in de Peaceful-tijd slechts € 19,50 voor uw 9 holes ronde! Bekijk hier de beschikbare starttijden, kies uw ideale ronde en reserveer een starttijd.

Prijzen:

9 holes Greenfee
Peaceful
Reculair € 24,50
LoyalTee € 19,50

Popular
Reculair € 34,50
LoyalTee € 29,50

Peak
Reculair € 39,50
LoyalTee € 34,50

18 holes Greenfee

Peaceful
Reculair € 49,00
LoyalTee € 39,00

Popular
Reculair € 69,00
LoyalTee € 59,00

Peak
Reculair € 79,00
LoyalTee € 69,00

Adresgegevens: Legemeersterweg 16-18, 8527 DS Legemeer


Kijk voor meer informatie op: www.burggolf.nl

golfclub st nyk

Burgolf St.Nicolaasga

Fierljeppen of polsstokspringen een sportieve/spannende/lachwekkende uitdaging. Na uitleg en oefening maakt u een tocht door de velden en springt u over diverse sloten. Durft u de uitdaging aan !!!

Beschrijving activiteit...

Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastvrouw of gastheer. Zij zullen u op uw gemak stellen en u bijstaan voor een onbezorgde en plezierige tijd.

U wordt meegenomen naar onze verkleedruimte. Daar krijgt u een overall en een boerenkiel aangeboden. Vervolgens zal de gastvrouw of heer zorgen voor een mooi fotomoment. Want het is natuurlijk een foto waard als al uw familieleden, collega’s of vrienden zich in boerenkleding hebben gestoken.

Na een goede uitleg over de manier van springen gaat u met uw groep op pad. Wij hebben een bijzondere baan voor u aangelegd naast het Tjeukemeer. Die gaat dwars door onze landerijen gelegen in Delfstrahuizen. Misschien komt onderweg zelfs onze koeien tegen. Voor de angstige of geblesseerde mensen is er bij elke springplek een brug neergelegd. Zo kunnen ze mee met de groep, maar hoeven ze niet te springen. Op de achtergrond hoort u het ritselen van het riet, de wind waait door uw haren en de zon schijnt op uw gezicht. Fierljeppen is een fanatieke, spannende en mooie beleving, maar het is ook genieten van alles om je heen.

Tijdens de route komt u een rustpunt tegen. Hier kunt u even uitrusten en eventueel wat drinken.

U kunt er ook voor kiezen om Fierljeppen te combineren met een andere activiteit, arrangement of cateringaanbod. Er is veel mogelijk bij Boerderijrecreatie. En daarom helpen zij u graag bij het organiseren van een mooie onvergetelijke dag of middag.

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure, Heerenveen en Sneek  in en is gemakkelijk te bereiken.

 • Minimaal 4 personen
 • Tijdsduur 1,5 tot 2 uur
 • Mogelijk vanaf 15 maart tot 15 oktober
 • Duidelijke uitleg , vooraf droog oefenen
 • Bruggen bij elke springplaats
 • Mogelijkheid tot douchen 
 • Fotomoment
 • Boerenkleding. U dient zelf oude veterschoenen en een handdoek mee te nemen
 • Prijs uitreiking
 • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)
 • Geschikt voor bedrijven, families, vrijgezellenfeesten en verenigingen
 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken
 • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer Heerenveen.
 • Bent u met een groep dan kunnen wij voor u een oldtimer bus of oldtimer auto regelen.

Toegangsprijzen
 € 12,50 p.p

Bezoekadres
Marwei 124 B, 8508 RH Delfstrahuizen

Kijk voor meer informatie op: www.boerderijrecreatie.nl

fierljeppen

U bent als gastspeler van harte welkom op Golfclub Gaasterland. Wij hanteren geen starttijden op onze prachtige 9-holes natuurbaan, de enige echte natuurbaan in Nederland! In de periode van april t/m september kunt vanaf 9.00 uur tot 21.00 uur terecht. Van oktober t/m maart vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur. Als er geen wedstrijden of competities zijn, kunt u bij ons 9 of 18 holes komen spelen

Wilt u bij ons komen spelen? Bekijk dan eerst onze baanagenda. Op deze baanagenda kunt u zien of er geen wedstrijden of competitie zijn, zodat u een rondje kunt komen lopen. Om te kunnen spelen op onze 9-holes baan moet u in het bezit zijn van EGA Handicap.

Prijzen:

Voor gastspelers gelden vanaf 1 januari 2016 de volgende tarieven:

Tariefsoorten    9 holes - 18 holes
Standaard € 30,00 -  € 45,00
Introducees € 20,00 - € 30,00
Hospitality € 25,00 -  € 35,00
Twilight (vanaf 17.00 uur april t/m sept) € 25,00 - € 35,00
10 ritten € 250,00 - € 400,00

Adresgegevens: Sminkewei 10, 8567HB Oudemirdum


Kijk voor meer informatie op: https://golfclubgaasterland.nll

Golfclub Gaasterland

Golfclub gaasterland 2

Paintball

Paintball is een relatief nieuwe sport, vol actie en sensatie. Het is de bedoeling dat men elkaar beschiet met verfballetjes. Het lijkt eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Immers, de deelnemers moeten niet alleen proberen zelf niet geraakt te worden, ze moeten ook trachten de tegenstanders te slim af te zijn. Er zijn diverse spelvarianten mogelijk. In de paintball-arena vindt u veel natuurlijke bescherming, in de vormen van struiken, heuvels, greppels, etc. Op het terrein bevindt zich tevens een commandotent, waarin de teamindelingen worden gemaakt en waarin de diverse teams hun tactiek kunnen bepalen. Paintball is een groepsactiviteit, welke bij uitstek geschikt is voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, verjaardagen of bedrijfsfeesten. Paintball is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Minimale leeftijd voor paintball is 18 jaar.

paintball

Tarieven:

Paintball kan worden geboekt door groepen vanaf 10 personen. Paintball wordt gespeeld in tijdsblokken van twee uren. Voorafgaand aan het spel wordt iedere deelnemer uitgerust met:

 • Paintball gun
 • Gelaatsmasker
 • Camouflagepak
 • 100 paintballs + CO2

De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per persoon. Gedurende het spel zijn, indien gewenst, extra paintballs verkrijgbaar tegen betaling van € 1,00 per 10 paintballs. De vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Openingstijden:

Het spelen van paintball kan het hele jaar, met uitzondering van strenge vorst, dagelijks geschieden door groepen vanaf 10 personen. Reserveren is echter noodzakelijk.

Vestpa
Brommmer huur. De Vespa is bij uitstek een vervoermiddel om de nabije omgeving eens aan een nader onderzoek te onderwerpen. Natuurlijk zetten wij een aantrekkelijke route voor u uit. Voorafgaand aan de tocht krijgt u een duidelijke uitleg inzake de werking van de brommertjes. Het dragen van een "pletterpet" (helm) is niet verplicht. Als u wel een pletterpet op wilt hoeft u die niet zelf mee te nemen, die hebben wij wel voor u. De Nederlandse regelgeving schrijft echter wel voor dat de bestuurders van deze voertuigen dienen te beschikken over een geldig rijbewijs (voor brommer, auto en / of motor). Indien u niet over een geldig rijbewijs beschikt rest u een (niet minder leuke!) plaats bij een ander achterop.

Uiteraard is deze activiteit zeer goed te combineren met een van onze andere activiteiten. Vooral de combinatie brommerrit en paintball valt, zo is gebleken, in goede aarde bij bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. De vrijgezel wordt, als een soort "Jappie Commando", in een camouflagepak gehesen, gaat vervolgens voorop bij de brommertocht, staat overal volop in de belangstelling en wordt tenslotte genadeloos achterna gezeten tijdens het paintpall-spel. Bent u wat minder "oorlogszuchtig" ingesteld? Dan kunt u na de brommerrit een hengeltje uitwerpen om een aantal forellen te verschalken. Wilt u deze direct op de BBQ? Geen probleem! We maken ze, indien gewenst, voor u schoon en u kunt ze meteen bakken en verorberen.

Het verleden heeft aangetoond dat hierbij vaak hilarische taferelen ontstaan. Teambuilding is gegarandeerd!

Na afloop van de activiteiten is het vanzelfsprekend tijd om de dorst te lessen. Uiteraard kunt u ook genieten van bijvoorbeeld een BBQ of buffet. Kortom: zij verzorgen uw vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, familiefeest, buurtfeest, etc. van A tot Z!

Vespa de MOAD

Tarieven:

 • Er wordt voor u een route uitgezet die ongeveer twee uren in beslag zal nemen. Het tarief hiervoor bedraagt € 27,50 per brommer. Dit tarief is inclusief WA-verzekering en een volle tank. Het vermelde tarief is inclusief btw.
 • Uiteraard ontvangt u voorafgaand aan de tocht een korte instructie met betrekking tot de (on)mogelijkheden van de brommers.

Bezoekadres: Westend 15 A, 8521 NP Sint Nicolaasga

Kijk voor meer informatie op: www.hooidammen.nl

Leer de boerderijdieren kennen op Kinderboerderij Sneek. Kijken, ruiken, aaien en soms knuffelen. Er is veel te vertellen over onze dieren en waar ons voedsel vandaan komt. We hebben een koe, een pony en een ezel, maar ook hangbuikzwijntjes en een knuffelweide met geitjes. Wat dacht je van onze prachtige pauw? De lieve konijntjes en cavia’s, de kippen, de snelheid van de schildpadden of het fluiten van de vele prachtige vogels. Ze zijn er allemaal en de dieren vinden het super leuk als je komt spelen. Alleen of samen met je vriendjes en vriendinnetjes; bij kinderboerderij Sneek is het altijd beestachtig gezellig!

Spelen

Naast het aaien en knuffelen van dieren, kun je bij ons nog veel meer beleven. We hebben een speeltuin met diverse speeltoestellen waaronder een leuke kabelbaan, waterfietsen, een springkussen of gewoon lekker samen vlotvaren.
En wat dacht je van onze nieuwe traptrekkers op onze traptractorbaan. Je kunt al je energie bij ons kwijt en als je thuis komt is het wellicht tijd om rustig na te genieten van het spelen.

Watertuin

Aan de voorkant van Kinderboerderij Sneek hebben we een prachtige watertuin. Deze omgeving is zo fascinerend en rustgevend dat het de ideale locatie is om de mooiste foto’s te maken. De leukste foto’s van je kinderen of  een ultieme fotoreportage van de huwelijksdag. Trouwlocatie foto’s zijn misschien wel de belangrijkste herinneringen die je meeneemt na de huwelijksdag. Bruid en bruidegom zijn van harte welkom en krijgen een gratis 10 rittenkaart.

Restaurant

In 2014 is ons gehele restaurant gerenoveerd. In onze professionele keuken kunt u terecht voor diverse warme en koude snacks.  Ook super handig als er een keer een klein buitje over waait. Ons comfortabele restaurant is de gehele dag geopend.

Terras

De meest favoriete plek is wel het zonneterras. Vanaf de gezellige picknickbanken heb je goed overzicht op de spelende kinderen. Een prettig idee dat je oogje kunt houden op de kleinsten, terwijl de wat oudere kinderen vrij kunnen genieten van alle activiteiten verderop in de kinderboerderij. De in- en uitgang liggen bij het terras.

Speelzolder

Door de komst van onze speelzolder hebben we een ideale ruimte voor alle weersomstandigheden. Kinderen kunnen samen boven spelen, terwijl er beneden een lekker kopje koffie gedronken kan worden in het restaurant.

Openingstijden:

Voorjaar / zomer 2017 van 1 april 2017 – medio oktober 2017:
Alle dagen geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur.
Maandag geopend van 13.00-17.00.
In de schoolvakanties (noord) ook op maandag geopend van 10.00-17.00 uur. Ook op Hemelvaartsdag! Koningsdag gesloten.

Toegangsprijzen

 • € 2,– per persoon
 • Kinderen tot 2 jaar gratis.

Stempelkaart:

 • 10 rittenkaart € 15,–
 • 30 rittenkaart € 30,–

Bezoekadres

Harste 11B, 8602 JX Sneek

Kijk voor meer informatie op: www.kinderboerderijsneek.nl

WIL Kinderboerderij Sneek

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur.

Pitch&Putt Golf is voor iedereen geschikt, zowel individueel als in groepsverband (bedrijfsuitje, familie bijeenkomst of een sportvereniging). U kan namelijk spelen zonder in het bezit te zijn van het GVB certificaat! Een uitje is goed te combineren met een lekkere lunch, BBQ of diner-arrangement. Kijk op de website voor uitleg over de arrangementen.

Prijzen:

 • Pitch&Putt Golf € 13,00
 • Hele dag arrangement met o.a. bezoek 11 steden € 84,50
 • Hele dag arrangement met o.a. Pitch & Putt en boogschieten € 79,50
 • Hele dag arrangement met o.a. Pitch & Putt en solex rijden € 89,50

 

Adresgegevens: Nieuweweg 42, 8723 EG Koudum


Kijk voor meer informatie op: www.pitch-putt.nl/koudum

pitch putt koudum

Hele dag arrangement met o.a. bezoek 11 steden

Speelbos Joure is ruim 1500 m2 speelplezier voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. De speeltoestellen zijn speciaal voor jonge kinderen ontworpen; ze zijn voorzien van kleine opstapjes.Voor de allerkleinsten is er het peutereiland, kinderen boven 3 jaar zijn hier niet toegestaan.

Binnen spelen was nog nooit zó leuk! Klimmen, glijden, een ballen vulkaan, vier ballen kanonnen en een heuse jungle. Of kom je uitleven op het voetbalveld, in de gamewereld of te gekke salto's maken op het springkussen. Liever griezelen in het spookhuis of tikkertje spelen in het doolhof? Ook dat kan!

Voor de ouders/begeleiders hebben we uitgebreide horeca met twee bos terrassen, televisies met goed zicht op de kinderen, gratis parkeren en nog veel meer. Liever even de drukte ontvluchten? Geniet dan van de rust en het prachtige uitzicht op de eerste verdieping, of duik even weg in een van de vele tijdschriften van onze uitgebreide leestafel. Tevens hebben wij gratis WIFI.

Oant sjen in Speelbos Joure!

Speelbos Joure 01

Openingstijden:

 • Buiten vakanties: woensdag t/m vrijdag 9:00 - 18:00 uur zaterdag en zondag 10:00 - 18:00 uur
 • Tijdens de schoolvakanties van het Noorden: maandag t/m zondag 10:00 - 18:00 uur 
 • Hemelvaart | Pasen | Pinksteren 10:00 - 18:00 uur Oudjaarsdag 10:00 - 16:00 uur 2de Kerstdag 10:00 - 17:00
 • Voor groepen op aanvraag de maandag of dinsdag.

Toegangsprijzen:

 • Entreeprijs (vanaf 1 jr): € 6,50
 • Volwassen begeleiding: GRATIS voor kinderen t/m 3 jaar (woensdag t/m vrijdag ochtend), bij binnenkomst voor 11 uur: € 4,00 (uitgezonderd vakanties en feestdagen)
 • Jaarkaart € 35,00 per kind Onbeperkt spelen tijdens de openingstijden tegen inlevering van 2 recente (kopie)pasfoto's vanaf uitgifte 1 jaar geldig. Persoonsgebonden en niet in combinatie met arrangementen/acties.
 • Kinderfeestjes vanaf € 9,00 per kind
 • Schoolreisjes vanaf € 8,00 per kind
 • Stempelkaart, bij iedere kinderentree 1 gratis stempel (uitgezonderd arrangementen). 10 stempels is 1 gratis entree bij het volgende bezoek.

Het is niet toegestaan eigen eten/drinken mee te nemen.

Bezoekadres: Marconiweg 20b, 8501 XM Joure.

Kijk voor meer informatie op: www.speelbosjoure.nl

Ongeveer 16 km (18 minuten met de auto) vanaf Woudsend.

Beleef een spetterend dagje uit in subtropisch zwemparadijs Swimfun.

Beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan. Deze kronkelt door de jungle, door grotten en langs watervallen. Beleef alle spannende glijbanen of leef je uit in het golfslagbad. Een stroomversnelling, whirlpool, peuter & kleuterbad, koudwaterput, kruidenbaden, Turkse stoomcabines, zonnebanken, sauna, horeca... u vindt het hier allemaal!

Subtropisch Zwembad Swimfun

Openingstijden:
Maandag 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 21.00 uur
Woensdag 10.00 – 21.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 18.00 uur

Op feestdagen ( Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren en 2e kerstdag) is Swimfun geopend van 10.00 – 18.00 uur. Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Jouster Merke (22 september)  en 1e kerstdag is Swimfun gesloten.

Toegangsprijzen:

Recreatief zwemmen

v.a. 5 jaar € 6,90
1 t/m 4 jaar € 5,00
10 badenkaart* € 62,00
Kinderen tot 1 jaar € 2,00
Feanatics/ Junior Heroes** € 5,50

Kijkers of niet zwemmers betalen ook het normale entreetarief in Swimfun.

*  Persoonsgebonden 10 badenkaart. Voorzien van vervaldatum.
** Alleen korting op vertoon van clubkaart

Extra voorzieningen

Parkeren GRATIS
Kleding kluisje* € 0,50
WiFi GRATIS
Zwemvleugels € 3,00
Zwembrilletjes en diverse artikelen v.a € 3,00

* De inworp van een kledingkluisje bedraagt een muntje van € 0,50. Dit krijg je na gebruik retour.

Wellness

Sauna v.a. € 4,00
Zonnebank (sessie 30 minuten) € 5,60
Kruidenbaden € 2,00
Stoombad € 2,00
Infraroodsauna € 2,00

Tarieven en tijden zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Bezoekadres: Sewei 3, 8501 SP Joure

Kijk voor meer informatie op: www.swimfun.nl

Ongeveer 15 km (15 minuten met de auto) vanaf Woudsend.

Mooi weer, vrije dagen en vakanties. Voor de jongere kinderen is er niets leuker dan de vele bijzondere attracties in het goedkoopste attractiepark van Nederland. Kinderen tot een jaar of 13 kunnen zich geweldig vermaken in de meer dan 40 attracties en speeltoestellen die dit park rijk is. Van 10 meter hoog tot aan griezelen in het spookhuis. Ook de alleskleinsten zullen uitgeput en tevreden naar huis gaan.

Twee overdekte speeljungles voor klimmen, klauteren, springen en glijden. Speelhoek voor de kleinsten. Picknickgelegenheden binnen en buiten. Cafetaria met groot terras in het park.

Al bijna 50 jaar vermaakt men zich in Sybrandy’s Speelpark, naast de bossen bij het IJsselmeer. Een geweldige dag met het gezin, familie, schoolreis of kinderfeestje.

Sybrandy’s Speelpark is gelegen in Zuidwest Friesland te midden van de prachtige bossen van Gaasterland. Het park, ontstaan uit een vogelpark, is uitgegroeid tot het attractiepark van Friesland. De doelgroep van het park is kinderen van 3 tot 13 jaar. Het Speelpark is zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en familiefeesten. In het park is een groot terras bij het cafetaria. Hier zijn snacks, broodjes, ijs, patat en drinken te krijgen. Naast de vele picknickbanken in het park, is er ook o.a. een picknickzaal waar onderdak gegeten kan worden.

Honden: Honden zijn toegestaan mits deze te allen tijde aangelijnd zijn en goed onder appèl staan.

Betalingsmogelijkheden: Aan de entreekassa en bij het cafetaria kunt u betalen met pin of contant.

WiFi: In het gehele park is er wifi dekking, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Openbaar vervoer: Lijn 44 heeft halte “Ontspanningspark” voor de deur.

Openingstijden
Vanaf april de weekenden geopend van 10:00 -17:45 uur.
Vanaf mei van dinsdag tot en met zonderdag geopend van 10:00 -17:45 uur.
De maanden juni, juli en augsutus dagelijks geopend van 10:00 -17:45 uur.
In september alleen de weekenden geopend van 10:00 -17:45 uur.

Toegangsprijzen

 • Kinderen tot en met 2 jaar Gratis
 • Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen  € 8,90
 • 60+ en rolstoelgebruikers  € 4,70
 • Parkeren Gratis

Bezoekadres
Jan Schotanuswei 71, 8567 HH Oudemirdum.

Kijk voor meer informatie op: www.sybrandys.nl

sybrandys speelpark