Paintball

Paintball is een relatief nieuwe sport, vol actie en sensatie. Het is de bedoeling dat men elkaar beschiet met verfballetjes. Het lijkt eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Immers, de deelnemers moeten niet alleen proberen zelf niet geraakt te worden, ze moeten ook trachten de tegenstanders te slim af te zijn. Er zijn diverse spelvarianten mogelijk. In de paintball-arena vindt u veel natuurlijke bescherming, in de vormen van struiken, heuvels, greppels, etc. Op het terrein bevindt zich tevens een commandotent, waarin de teamindelingen worden gemaakt en waarin de diverse teams hun tactiek kunnen bepalen. Paintball is een groepsactiviteit, welke bij uitstek geschikt is voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, verjaardagen of bedrijfsfeesten. Paintball is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Minimale leeftijd voor paintball is 18 jaar.

paintball

Tarieven:

Paintball kan worden geboekt door groepen vanaf 10 personen. Paintball wordt gespeeld in tijdsblokken van twee uren. Voorafgaand aan het spel wordt iedere deelnemer uitgerust met:

  • Paintball gun
  • Gelaatsmasker
  • Camouflagepak
  • 100 paintballs + CO2

De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per persoon. Gedurende het spel zijn, indien gewenst, extra paintballs verkrijgbaar tegen betaling van € 1,00 per 10 paintballs. De vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Openingstijden:

Het spelen van paintball kan het hele jaar, met uitzondering van strenge vorst, dagelijks geschieden door groepen vanaf 10 personen. Reserveren is echter noodzakelijk.

Vestpa
Brommmer huur. De Vespa is bij uitstek een vervoermiddel om de nabije omgeving eens aan een nader onderzoek te onderwerpen. Natuurlijk zetten wij een aantrekkelijke route voor u uit. Voorafgaand aan de tocht krijgt u een duidelijke uitleg inzake de werking van de brommertjes. Het dragen van een "pletterpet" (helm) is niet verplicht. Als u wel een pletterpet op wilt hoeft u die niet zelf mee te nemen, die hebben wij wel voor u. De Nederlandse regelgeving schrijft echter wel voor dat de bestuurders van deze voertuigen dienen te beschikken over een geldig rijbewijs (voor brommer, auto en / of motor). Indien u niet over een geldig rijbewijs beschikt rest u een (niet minder leuke!) plaats bij een ander achterop.

Uiteraard is deze activiteit zeer goed te combineren met een van onze andere activiteiten. Vooral de combinatie brommerrit en paintball valt, zo is gebleken, in goede aarde bij bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. De vrijgezel wordt, als een soort "Jappie Commando", in een camouflagepak gehesen, gaat vervolgens voorop bij de brommertocht, staat overal volop in de belangstelling en wordt tenslotte genadeloos achterna gezeten tijdens het paintpall-spel. Bent u wat minder "oorlogszuchtig" ingesteld? Dan kunt u na de brommerrit een hengeltje uitwerpen om een aantal forellen te verschalken. Wilt u deze direct op de BBQ? Geen probleem! We maken ze, indien gewenst, voor u schoon en u kunt ze meteen bakken en verorberen.

Het verleden heeft aangetoond dat hierbij vaak hilarische taferelen ontstaan. Teambuilding is gegarandeerd!

Na afloop van de activiteiten is het vanzelfsprekend tijd om de dorst te lessen. Uiteraard kunt u ook genieten van bijvoorbeeld een BBQ of buffet. Kortom: zij verzorgen uw vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, familiefeest, buurtfeest, etc. van A tot Z!

Vespa de MOAD

Tarieven:

  • Er wordt voor u een route uitgezet die ongeveer twee uren in beslag zal nemen. Het tarief hiervoor bedraagt € 27,50 per brommer. Dit tarief is inclusief WA-verzekering en een volle tank. Het vermelde tarief is inclusief btw.
  • Uiteraard ontvangt u voorafgaand aan de tocht een korte instructie met betrekking tot de (on)mogelijkheden van de brommers.

Bezoekadres: Westend 15 A, 8521 NP Sint Nicolaasga

Kijk voor meer informatie op: www.hooidammen.nl