Leer de boerderijdieren kennen op Kinderboerderij Sneek. Kijken, ruiken, aaien en soms knuffelen. Er is veel te vertellen over onze dieren en waar ons voedsel vandaan komt. We hebben een koe, een pony en een ezel, maar ook hangbuikzwijntjes en een knuffelweide met geitjes. Wat dacht je van onze prachtige pauw? De lieve konijntjes en cavia’s, de kippen, de snelheid van de schildpadden of het fluiten van de vele prachtige vogels. Ze zijn er allemaal en de dieren vinden het super leuk als je komt spelen. Alleen of samen met je vriendjes en vriendinnetjes; bij kinderboerderij Sneek is het altijd beestachtig gezellig!

Spelen

Naast het aaien en knuffelen van dieren, kun je bij ons nog veel meer beleven. We hebben een speeltuin met diverse speeltoestellen waaronder een leuke kabelbaan, waterfietsen, een springkussen of gewoon lekker samen vlotvaren.
En wat dacht je van onze nieuwe traptrekkers op onze traptractorbaan. Je kunt al je energie bij ons kwijt en als je thuis komt is het wellicht tijd om rustig na te genieten van het spelen.

Watertuin

Aan de voorkant van Kinderboerderij Sneek hebben we een prachtige watertuin. Deze omgeving is zo fascinerend en rustgevend dat het de ideale locatie is om de mooiste foto’s te maken. De leukste foto’s van je kinderen of  een ultieme fotoreportage van de huwelijksdag. Trouwlocatie foto’s zijn misschien wel de belangrijkste herinneringen die je meeneemt na de huwelijksdag. Bruid en bruidegom zijn van harte welkom en krijgen een gratis 10 rittenkaart.

Restaurant

In 2014 is ons gehele restaurant gerenoveerd. In onze professionele keuken kunt u terecht voor diverse warme en koude snacks.  Ook super handig als er een keer een klein buitje over waait. Ons comfortabele restaurant is de gehele dag geopend.

Terras

De meest favoriete plek is wel het zonneterras. Vanaf de gezellige picknickbanken heb je goed overzicht op de spelende kinderen. Een prettig idee dat je oogje kunt houden op de kleinsten, terwijl de wat oudere kinderen vrij kunnen genieten van alle activiteiten verderop in de kinderboerderij. De in- en uitgang liggen bij het terras.

Speelzolder

Door de komst van onze speelzolder hebben we een ideale ruimte voor alle weersomstandigheden. Kinderen kunnen samen boven spelen, terwijl er beneden een lekker kopje koffie gedronken kan worden in het restaurant.

Openingstijden:

Voorjaar / zomer 2017 van 1 april 2017 – medio oktober 2017:
Alle dagen geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur.
Maandag geopend van 13.00-17.00.
In de schoolvakanties (noord) ook op maandag geopend van 10.00-17.00 uur. Ook op Hemelvaartsdag! Koningsdag gesloten.

Toegangsprijzen

  • € 2,– per persoon
  • Kinderen tot 2 jaar gratis.

Stempelkaart:

  • 10 rittenkaart € 15,–
  • 30 rittenkaart € 30,–

Bezoekadres

Harste 11B, 8602 JX Sneek

Kijk voor meer informatie op: www.kinderboerderijsneek.nl

WIL Kinderboerderij Sneek