De vrijheid die een camper je biedt is niet te evenaren. Je hebt altijd alles bij de hand, een hapje en een gekoeld drankje onderweg, maar ook een toilet en natuurlijk je slaapplaats. In en om het Friese Woudsend zijn er meerdere mogelijkheden om met een camper te overnachten. In de ochtend stap je de camper uit en kun je heerlijk in de frisse buitenlucht ontbijten. In de avond zit je tot in de late uurtjes buiten voor je camper bij de barbecue of bij een kampvuur. Zeg nou zelf, daar kan toch een vakantie met de auto niet tegenop?

Camperplaats Waterloo

Groene camperplaats. Landelijk gelegen. Kind- en diervriendelijk. Welkom op naastgelegen boerderij. Dertien plekken met stroom. Een heerlijk boerenontbijt behoort tot de mogelijkheden. De plaatsen bieden een weids uitzicht en zijn gelegen op het zuiden met zicht naar het westen. De melkkoeien grazen van april tot november in de weilanden naast de boerderij. drinkwater tappenstroom (geen airco) lozen vuil waterchemisch toilet (zonder chemie: b.v. Thetford groen), w.c., wifi, verwarmde recreatieruimtemogelijkheid om te biljarten in de recreatieruimte

Het sanitair is verwarmd. Voor gebruik van de badkamer (dubbele wastafel en twee douches) wordt € 1,50 euro per persoon gerekend. Er wordt geen gebruik gemaakt van een muntautomaat.
Tarief: Camper (2 pers incl. belasting): € 10,50

Adres: Ypecolsga 19 (aan de N928 Woudsend-Balk)
www.camperplaatswaterloo.nl
Boekingen / informatie: 06-43102213

woudsend camper 01
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

woudsend camper 02
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Aquacamping en Jachthaven de Rakken

Camping en jachthaven de Rakken beschikt over mooie, deels verharde, camperplaatsen. Daarom komen camperbezitters graag naar de Rakken en blijven ook graag meerdere nachten. U bent vanaf uw camperplaats in twee minuten in het gezellige dorpscentrum, met cafés, goede restaurants en een supermarkt. Het Friese merengebied biedt u  als ‘campergast’ talloze mogelijkheden voor ontspanning. Alle gewenste voorzieningen voor campers zijn op camping en jachthaven de Rakken aanwezig.

16A elektriciteit bij iedere plaats, drinkwaterpunt op het veld, vuilwaterput op het terrein, vanaf € 16,00 per nacht, exclusief toeristenbelasting (€1,25 per persoon per nacht), tarief is inclusief verbruik elektriciteit, douche en toilet.

Adres: Lynbaen 10 Woudsend
www.derakken.nl
Boekingen / informatie: 0514-591525

woudsend camper 03
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Met Jaap

Op het terrein zijn mooie camperplaatsen beschikbaar met uitzicht over de haven. U kunt gebruik maken van de faciliteiten die de haven biedt.
Tarief: € 10,00 exclusief toeristenbelasting per nacht (inclusief water, douche en toilet; electra naar verbruik)
Adres: De Zwaan 22 Woudsend, telefoon: 0514-569140 of 0654246232
www.metjaap.nl
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

camperplaatsen woudsend metjaap

Minicamping De Wetterspetter

De Wetterspetter is een gezellige minicamping met een prachtig uitzicht en heeft een unieke watersportlocatie in Súdwest-Fryslân. De camping maakt deel uit van het Grote Watersporthart van de Friese Meren en is gelegen aan het Hegemer Mar. Tevens ligt de camping in de nabijheid van de Gaasterlandse bossen.

wetterspetter luchtfoto

Trekt u er graag met uw eigen camper op uit?
Dan zijn er ook camperplaatsen (120 m2) voor u beschikbaar. Deze plaatsen zijn gelegen op 2 speciale velden, ook hier staat u gewoon op gras, beschikt u over een eigen stroomaansluiting en vindt u de rust en ruimte die u van ons gewend bent.
Natuurlijk bevindt zich ook in directe omgeving het camperverzorgingsstation waar u terecht kunt voor uw schoon en vuilwater.

Adres: Nummer 1 Indijk, telefoon: 0514-591297 of 06-23796120
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op: www.wetterspetter.nl 

wetterspetter verharde camperplaats