Ontbijt, High Tea of een heerlijk kopje koffie

In een kleurrijke en sfeervolle kamer van de boerderij genieten van heerlijke home made lekkernijen zoals scones voor een Engelse Cream Tea, carrot cake, roomkwarktaart of tiramisutaart, alles opgediend in en op allerhande brocanteservies. Met mooi weer kunt u buiten op het terras, met uitzicht op de koeien in de stal, kruiden- of bloesemthee uit eigen tuin drinken of kiezen voor een koele ijskoffie.

Op het boerderijterras, gelegen tussen de stelpboerderij van Albert en Jacqueline en hun twee zonen, en de ligboxenstal met melkkoeien, kunt u even heerlijk ontspannen zitten na een wandeling, fietstocht of zo maar. Een glas koele romige boeren karnemelk, een mok “boeren” koffie met warme opgeklopte melk van eigen koeien of een pot thee gemaakt van kruiden en bloemen uit de boeren kruidentuin. Er is meestal zelf gebakken taart of een andere lekkernij voor erbij.

Wanneer u een high tea met een vleugje Fryslân reserveert, bent u 2,5 tot 3 uur te gast in theeschenkerij Het Melkmeisje, bij mooi weer desgewenst op het boerderijterras of op speciaal verzoek aan picknick tafels in de stal bij de melkkoeien. U kunt reserveren vanaf 6 personen. U bent van harte welkom op ochtend, middag of avond.

Heeft u iets te vieren of is het zo maar een leuke verwendag? Dan kunt u heerlijk op uw gemakje ontbijten in de gezellige ontvangstruimte van de camperplaats Het Melkmeisje, buiten op het boerderijterras of in de stal aan een picknicktafel bij de koeien.

Adres: Nummer 19 Ypecolsga (buitengebied Woudsend), telefoon: 06-12563828
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden: als de theepotten aan de weg staan van 11:00 tot 18:00 uur, op vastgestelde data en op afspraak. High Tea mogelijk na reservering.

Kijk voor meer informatie op: www.camperplaatswaterloo.nl

theeschenkerij het melkmeisje
Foto: Het Melkmeisje