In onze agenda kunt u eenvoudig zien welke evenementen en uitjes er in Woudsend en Súdwest-Fryslân georganiseerd worden. Op deze pagina worden enkele activiteiten uitgelicht. Ook treft u hier een aantal verwijzingen naar websites van bijvoorbeeld theathers en bioscopen aan.

Wilt u weten welke evenementen en uitjes er zijn geweest? Bekijk hier het archief van 2018, 2017 of van 2016.

lf2018 2

Leeuwarden is met Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Het programma bestaat uit 60 grote projecten en honderden ideeën uit de mienskip. Ook in het dorp Woudsend zijn er vele projecten en initiatieven om er een bijzonder cultureel jaar van te maken! Komt u ook?

Hieronder staat een overzicht van de evenementen in Woudsend en de directe omgeving.
Bekijk het volledige programma van de Culturele Hoofdstad 2018 op https://2018.vanplan.nl.

Galerie Iris Anders Mooi is gevestigd in het prachtige Friese dorp Woudsend. Het ligt op een knooppunt van vaarwegen en in het centrum van een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied. In de zomer zorgen vele duizenden gasten voor topdrukte in de haven, in de gezellige straatjes en natuurlijk op de terrassen. In de winter is het stil en rustig. Tenzij er ijs ligt natuurlijk. Dan bruist het in Woudsend opnieuw van de activiteiten.

De VIP Tour Woudsend is een uitstekende gelegenheid om een bezoek aan onze galerie te combineren met een kennismaking met Woudsend.
De exclusieve tour kent het volgende programma:

14.00 Ontvangst in Eetcafé De Pleats.

Adres: Waechswal 2 in Woudsend.
Geniet van een welkomstdrankje en het prachtige uitzicht over water en weiland.

VIPtour Woudsend, foto gemaakt door: TouristinfoWoudsend

Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

14:30 uur Start dorpswandeling

Onder leiding van een ervaren gids die je in een uur zo veel mogelijk verteld over de historie van Woudsend. Rondleiding langs de kerken, molens, slijterij en vele andere markante punten. Een inspirerende bundeling van feiten, anekdotes en geruchten.

15:30 uur Start vaartocht

Een zeiltocht met een zeilpraam door Woudsend en over het Slotermeer. Met een ervaren schipper die het gebied op haar duimpje kent en er smakelijk over kan vertellen.

17:00 uur Ontvangst in Galerie Iris Anders Mooi

De praam meert af voor de galerie. Napraten over Woudsend met gids en praamschipper en je reisgenoten, onder het genot van een drankje. En natuurlijk volop gelegenheid om de galerie te bekijken en kennis te maken met Iris.

VIPtour Woudsend, foto gemaakt door: TouristinfoWoudsend

Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

De perfecte afsluiting

De mooiste afsluiting van de VIP Tour is het speciale VIP Tour Woudsend 3 gangen diner bij toprestaurant Vis & Meer (www.restaurantvisenmeer.nl).
Het menu bestaat uit vier klassieke specialiteiten van de chef-kok, zijn zogenaamde signature dishes.
Speciaal voor nieuwe vrienden van het dorp wordt het bijzondere diner aangeboden voor € 31,50.
Vis en Meer is ook in 2017 weer een van de uitverkoren restaurants in de Lekker. Met een fantastische recensie!

Data
De VIP Tour Woudsend vindt plaats op elke zaterdag van 7 juli tot en met 9 september

Aanmelding
U kunt zich opgeven voor de VIP Tour door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te sturen met vermelding van het aantal personen, de datum en uw telefoonnummer.
Tenslotte verzoeken wij u aan te geven of u gebruik wilt maken van het speciale diner bij Vis & Meer.
Het telefoonnummer waar we om verzoeken zullen we uitsluitend gebruiken in geval van het annuleren van een tocht (bij extreem slecht weer).

Aparte arrangementen voor groepen
Groepen van 6 tot 12 personen kunnen (in overleg) op andere dagen dit VIP arrangement boeken.

Kosten per deelnemer
De kosten van de VIP Tour Woudsend bedragen € 15,00 per persoon.
Onwaarschijnlijk weinig, dat klopt, maar het ultieme bewijs dat wij trots zijn op ons dorp en zoveel mogelijk mensen tot 'bekenden' van Woudsend willen maken.

Boerenmarkt Woudsend op donderdag met gratis vaartochtje door het dorp.
woudsend organiseert deze zomer voor het derde jaar van 19 juli tot en met 23 augustus wekelijks op de donderdag een kleine gezellige boerenmarkt. De markt zal worden gehouden van 11.00 tot 17.00 uur op de Waechswâl in het centrum van het dorp.

De markt en activiteiten staan in het teken van het boerenleven op het platteland, o.a. verkoop van verse streekproducten. Zoals vlees, kaas, eieren, groente, fruit, honing, vis, boerenijs, enz. De horecabedrijven zullen heerlijke
streekproducten voor u bereiden, waarvan u op de terrasjes gezellig kunt genieten, zoals kip van het spit, pizza en super verse vis. Gedurende de markt zijn er verschillende kinderactiviteiten en gezellige terrasjes met live muziek.
 
Nieuw: Gratis vaartochtje tijdens de boerenmarkt.
Tijdens de boerenmarkt kunt u dit jaar een gratis vaartochtje door het dorp maken. U stapt op bij de passantenhaven, vlakbij de markt. De boot brengt u naar de Houtzaagmolen “De Jager”. Vanaf dit eindpunt is het ca. 5 minuten lopen naar de boerenmarkt. Deze wandelroute voert u door het historische centrum met z’n smalle steegjes en de gezellige Midstrjitte met verrassende winkeltjes. Ontdek tijdens een korte wandeling het watersportdorp Woudsend met leuke straatjes en de vele unieke steegjes, de molens en de kerken. Kortom sfeer, gezelligheid en nostalgie voor jong en oud. Overdag kan er gratis worden aangelegd in de nieuwe passantenhaven; de boerenmarkt en het centrum
zijn hierdoor voor watersporters op loopafstand zeer goed te bereiken.
 

woudsend boerenmarkt 11

Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Boerenmarkt plattegrond vaartocht

Beurtveer Heeg-Balk met Skûtsje “Aleida Hendrika”, gebouwd in 1905

 • Zeilende veerdienst met skûtsje "Aleida Hendrika"
 • Duur ca. 2,5 uur
 • Fietsen gaan gratis mee in het ruim van het schip
 • Gratis fietsroute voor een mooie fietstocht terug (18 of 28 km)
 • Maak kennis met het skûtsjesilen en geniet van de prachtige omgeving, de schipper zal u er alles over vertellen
 • Een handje meehelpen? Graag!
 • Er kunnen 15 personen + fietsen mee.

beurtveer woudsend

Vaarschema 2018:

3/5, 10/5, 17/5, 19/5, 24/5 In juli en augustus meerdere dagen per week. De planning wordt aangepast al naar gelang de animo.
10.30 uur afvaart uit Heeg en 14.00 uur uit Balk.
Voor groepen vanaf 8 personen mogelijk op elke dag van de week.

Kosten 2018

 • € 19,00 enkele reis volwassene / retour  € 36,00
 • € 9,50 enkele reis 2-12 jaar / retour  € 19,00

Attentie: bij het schip kunt u helaas niet pinnen.
Er kunnen 15 personen + fietsen mee, reserveren verplicht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opstapplaatsen:

 • Heeg: it Eilan 2b - 8621 CR Heeg
 • Balk: Meerweg  26  t/o Machinefabriek Spaans Babcock - 8561 AV Balk bij het toiletgebouwtje

Reserveren is noodzakelijk!

Op ongeveer 17 kilometer vanaf woudsend (25 minuten met de auto) zijn de Friese Ballonfeesten in Joure. Vijf dagen lang genieten van de mooiste luchtballonen: 25 t/m 29 juli,2018. Vanwege het succes van voorgaande jaren, wordt er tijdens de 33e editie van de Friese Ballonfeesten,  de Nutsbaan wederom een vlooienmarkt en markt georganiseerd. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op deze markt hun waar aan de man en natuurlijk vrouw brengen. Op zaterdag en zondag kunnen kooplustige toeschouwers zelfs tot laat in de avond terecht om hun slag te slaan. De (vlooien)markt duurt op zaterdag tot maar half één 's nachts en op zondagavond tot half elf. Daarmee staat voor Joure een traditie van jaren wederom op de agenda.

Datum:  25 t/m 29 juli,2018

Bekijk hier de hele fotoreportage die wij van de 32e editie hebben gemaakt vorig jaar...

friese ballonfeesten joure 2017 03
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Jaarlijks is er in de zomervakantie het SKS Kampioenschap, waarbij na een serie van elf wedstrijden duidelijk is wie de kampioen wordt. Vanaf de wal zijn de wedstrijden goed te volgen, komt u ook kijken? Het SKS kampioenschap 2018 staat gepland in de periode zaterdag 4 t/m vrijdag 17 augustus.
Bij de SKS blijft de deelname beperkt tot de huidige 14 skûtsjes. Er zijn ook strikte regels verbonden aan de schippers die deze 14 skûtsjes mogen besturen. Hier volgen een paar van die regels: Voordat je schipper kunt worden moet je in ieder geval 7 jaar actief zijn geweest als bemanningslid in de SKS competitie. Verder moet de schipper in rechte lijn afstammen van een Fries die hoofdzakelijk in Friesland onder zeil zijn brood heeft verdiend met een vrachtschip in tenminste 10 jaar van de vorige eeuw.
Skûtsje Klaas van der Meulen is één van de veertien SKS wedstrijd skûtsjes. Het 19,5 meter lange schip is gebouwd in 1911 en sinds 2012 is Teake Klaas van der Meulen de schipper. Het Woudsender skûtsje is goed te herkennen aan de grote 'W' in het grootzeil.


Wedstrijddata:  

 • Za 4 augustus - Grou
 • Ma 6 augustus - De Veenhoop
 • Di 7 augustus - Earnewâld
 • Wo 8 augustus - Terherne
 • Do 9 augustus - Langweer
 • Vr 10 augustus - Elahuizen
 • Za 11 augustus - Stavoren
 • Ma 13 augustus - Woudsend
 • Wo 15 augustus - Lemmer 1
 • Do 16 augustus - Lemmer 2
 • Vr 17 augustus - Sneek

Woudsender Skûtsje

Op de avond voorafgaand aan het SKS kampioenschap bij Woudsend is het een groot feest in het dorp! Op het plein voor het MFC de Driuwpôlle wordt Skûtsje Live georganiseerd. Met onder andere Coverband LYNX, DJ All tha fokk, DJ Eric-S, DJ Lazy Jack en Jelmer de Vries.

Bekijk hier de hele fotoreportage van de editie van 2017...

woudsend skutsje live
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Op zaterdag 20 augsutsu 2018 zijn er Skûtsje wedstrijden van de IFKS op het Heegermeer bij Woudsend. Vanaf Indijk kan de wedstrijd door vele toeschouwers gevolgd worden. Onze fotograaf was er in 2017 ook bij aanwezig en heeft een serie foto's gemaakt.
Starttijden: C-klasse: 09:15 uur B-klasse: 11:00 uur a-klein: 12:45 uur A-klasse: 14:30 uur 

 

Bekijk hier de hele fotoraportage...

Skutsje wedstrijden Heegermeer 10 06 2017 56
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Jaar op jaar zeilen we met fantastische jeugd en hebben we altijd prachtig weer bij het Jeugdzeilen, georganiseerd door de Commissie van Schippers en Bemanningen, Stichting Foar de Neiteam en de SKS en IFKS. Ook dit jaar gaan we er weer een schitterend evenement van maken.
Het Jeugdzeilen wordt elk jaar weer mogelijk gemaakt door het vele aantal vrijwilligers die bestaan uit schippers en bemanningen vanuit de SKS en IFKS. Ook dit jaar gaan we dit voor de jeugd, die hier belangstelling voor heeft, weer mogelijk maken.
Het Jeugdzeilen is bestemd voor de Friese en Hollandse jeugd met belangstelling voor het skûtsjesilen. De afgelopen jaren is er gezeild met G.W.S.-schouwen en pramen en skûtsjes. Een daverend succes!! Ook dit jaar worden deze platbodems weer beschikbaar gesteld.

Datum: 21 + 22 september 2018 (Vrijdagavond + zaterdag).
Plaats van handeling: Vrijdags vindt er een nautisch/historische speur/puzzeltocht plaats in het Skûtsjemuseum in Earnewâld. Zaterdags wordt er gezeild met o.a. G.W.S.-schouwen en skûtsjes op of nabij de Pikmar bij Grou en kunnen er weer vragen gesteld worden aan een bekende skûtsjeschipper vanaf het prachtige volgschip 'Vrouwe Nieske'.
(Detailinfo volgt na opgave).
Geef je op!!!
Ben jij tussen de 8 en 18 jaar (en absoluut niet jonger), wil je graag meer weten over het skûtsjesilen en altijd al eens (onder begeleiding van ervaren instructeurs) in een G.W.S.-schouw of op een echt skûtsje willen zeilen?

Geef je dan vóór 17 september 2018 op viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef daar je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer door.
Namens de organisatie,
Atze Rienk de Leeuw / Frits Jansen
Telefoon: 06-19405354 / 06-28209395.

Jeugdzeilen

Foto: Martin de Jong

In een weiland bij galerie Heechsicht bij Indijk (Woudsend) liggen twee landarts naast elkaar in spiegelbeeld: Linen yn Lân en Linen yn Stêd.
De landart projecten in het grasland en het werk in de galerie geven de bezoeker een beeld van het oude Friese plattenland en de moderne stad van de toekomst. Geïnspireerd op Mondriaans stratenplan van New York ontwierp Gerrit Terpstra samen met galeriehoudster Yolanda van Dongen in 2017 een lijnenschilderij van sloten in het gras. Het vormt het oude 'Sleatenplan' van Friesland. Linen yn Lân ( het platteland) is een dynamisch 'schilderij' van 36 x 36 meter verschillende grassoorten en sloten in het land. De tijd van voor de ruilverkaveling herleeft met divers bebouwde percelen. In 2018 hebben de 'Sleaten' model gestaan voor Linen yn Stêd (de stad). 500 meter strak gelijnde en gemaaide 'straten' vormen dit tweede landartproject. Langs de ½ km lange straten en 1000 paaltjes staan wel meer dan 20 sculpturen van soms wel 3 meter hoog van nationale en internationale kunstenaars. Zij vormen de 'gebouwen' in de stad.
Een muziekcompositie van 'stadsgeluiden, speciaal gecomponeerd, laat de bezoekers beleven dat hij zich in een heuse 'city' want. Hedendaagse stadslandbouw, ontworpen door leerlingen van een Norwin College maakt verbinding met het platteland. Spring over sloten, loop door strak gelijnde 'straten', ontmoet sculpturen, proef de stadslandbouw. Landschapskunst waar platteland en stad elkaars spiegelbeeld vormen met een knipoog naar verleden en toekomst.
Open ieder weekend van 11:00 tot 17:00 uur van 25 maart tot 1 oktober.

Adres: Heechsicht, Nummer 2 8553 MP Indijk.

Heechsicht 02

Ontdek historisch Woudsend op 8 en 9 september tijdens de Open Monumentendagen

In het weekend van 8 en 9 september 2018 zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt, of om mee te doen aan een leuke activiteit.

Programma zaterdag 8 september 2018
Monumenten geopend van 10.00 tot 17.00 uur

 • Korenmolen ’t Lam, gebouwd 17e eeuw
 • Houtzaagmolen De Jager, bouwjaar 1719
 • RK Sint Michaëlkerk, bouwjaar 1792
 • PKN Kerk “De Karmel”, bouwjaar 1837
 • Ontdek Woudsend met de QR-code
 • Bezoek de gezellige straatjes en de vele steegjes
 • Tweedehands boekenmarkt bij de RK kerk
 • Concert orgel en trompet in “De Karmel” aanvang 17.00 uur, entree € 10,00 incl. drankje

Programma zondag 9 september 2018
Festival Monumenten, Muziek en Meer… van 12.00 tot 18.00 uur

 • Monumenten geopend
 • Muziekoptredens bij horeca, molens en kerken
 • Kunstmarkt (opgave via Woudsend Promotie)
 • Opening KinderKunstroute
 • Ontdek Woudsend met de QR-code
 • Bezoek de gezellige straatjes en de vele steegjes
 • Treintje door het dorp als Monumentenexpres
 • Varen met verhalen
 • Kinderprogramma en Kinderplein
 • Tweedehands boekenmarkt bij de RK kerk
 • Kerkproeverij/Open middag PKN Kerk De Karmel

monumentenweekend woudsend 2018

nacht van de nacht 2017 02

Woudsend in Kaarslicht

Zaterdag 27 oktober zal Woudsend voor de derde keer deelnemen aan “de Nacht van de Nacht”. Gedurende de avond zal in het centrum van Woudsend de straatverlichting gedoofd zijn. Straten en steegjes worden sfeervol verlicht met waxinelichtjes. In het centrum van het dorp zullen enkele activiteiten worden georganiseerd. We hopen op goed en helder weer en dat velen deze avond een wandeling gaan maken in een sfeervol “Woudsend in kaarslicht” en volop genieten van de nacht en de sterren.  De Nacht van de Nacht begint om 19.00 uur. De activiteiten zijn tot 21.00 uur.

De Nacht van de Nacht in Woudsend is onderdeel van een Friesland-breed programma, georganiseerd door de Friese Milieu Federatie, om aandacht te vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling en het belang van een donkere nacht.

nacht van de nacht 2017 01

Datum: zaterdag 27 oktober
Plaats: centrum Woudsend
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Entree: Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond maar een vrijwillige bijdrage is meer dan welkom.

Bekijk hier de foto's van de Nacht van de Nacht 2016 in Woudsend:

Naar een theatervoorstelling, concert of dancefeest? In Súdwest-Fryslân terecht in Sneek, Lemmer of Heerenveen.

theater sneek logo

In het hartje van Sneek vindt u het sfeervolle Theater Sneek. Met zijn karakteristieke uiterlijk, mede door de 23 meter hoge toneeltoren, is het theater een heuse blikvanger. Wanneer de avond valt geeft deze toneeltoren de kleur weer van de genre voorstelling welke die avond te zien is in het theater. Theater Sneek biedt voor ieder wat wils. Neem binnen plaats in de foyer en geniet van uw drankje terwijl de artiesten zich achter de schermen opmaken om uw dagje of avondje uit onvergetelijk te maken. Of u nu een liefhebber bent van cabaret, muziek, dans of een show voor de hele familie, in ons programma treft u altijd wel een voorstelling die bij uw voorkeuren aansluit. Al die bijzondere voorstellingen zijn te aanschouwen in een prachtige zaal met zeer comfortabele stoelen. Komt u met uw geliefde? Neem dan plaats in één van de loveseats op het balkon, voor dat extra romantische tintje.

Adres: Westersingel 28, 8601 GR Sneek
Telefoon: 0515-430580

Kijk voor meer informatie op: www.theatersneek.nl


poppodium bolwerk sneek logo

Het Bolwerk is de plek in Fryslân voor popmuziek met veel verschillende concerten en dancefeesten op een prachtlocatie. Al bijna 40 jaar staan we garant voor een uitgebreid muziekprogramma in Sneek en Fryslân. Door de jaren heen hebben grootheden als Urban Dance Squad, Toy Dolls, Nazareth, Hatebreed, Rosenberg Trio, Guru, Big Daddy Kane, The Offspring, Soulwax en Arch Enemy, maar ook de Nederlandse top als Jeugd van tegenwoordig, DeWolff, Moss, Douwe Bob, Candy Dulfer en Blaudzun op Het Bolwerk podium gestaan. Er is ruimte voor alle genres, lokale en regionale talenten en vernieuwende projecten en de weekenden zijn gevuld met concerten en dansavonden.

Adres: Kerkgracht 8, 8601 EC Sneek
Telefoon: 0515-418707

Kijk voor meer informatie op: www.hetbolwerk.nl


de hege fonnen lemmer logo

De sporthal De Hege Fonnen is uitgebreid met een extra sporthal. Een vooruitstrevend onderdeel van het Sport- en Cultureel Centrum De Hege Fonnen is de theatervoorziening. Deze nieuwe sporthal vervult namelijk twee functies: doordeweeks kunnen vele binnensport- en cultuurverenigingen er gebruik van maken, in de weekenden echter kan de sporthal omgebouwd worden tot een professionele theatervoorziening. Deze theaterzaal is onder andere voorzien van sfeerverlichting, een dimbare sterrenhemel, verrijdbare tribunes, luxe gestoffeerde stoelen, trappen met loopverlichting en een gelijkvloers speelvlak, zodat men zich werkelijk in een theater waant. Sport en cultuur gaan dus letterlijk samen in één gebouw. Een prachtige accommodatie, waarin ook cultuur in al haar facetten naar voren gebracht kan worden.

Adres: Betelgeuze 2, 8531 MV Lemmer
Telefoon: 0514-564100

Kijk voor meer informatie op: www.dehegefonnen.nl


posthuis theater heerenveen logo

Cultureel hart van Heerenveen met het accent op theater, dat midden in de samenleving staat.

Adres: Fok 78, 8441 BR Heerenveen
Telefoon: 0513-619494

Kijk voor meer informatie op: www.posthuistheater.nl

Naar de bios? Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht in Sneek of Heerenveen.

cine sneek logo

CineSneek is een bioscoop met 6 zalen. Alle zalen zijn uitgerust met een Christies digitale Cinemaprojektor. In 4 zalen kunnen ook 3D films vertoond worden. Op loopafstand is er gelegenheid om te parkeren op bijvoorbeeld het Martiniplein of het Veemarktterrein. Alle zalen beschikken over een airconditioning systeem zodat het ook in de zomer zeer aangenaam is.

Adres: Leeuwenburg 12, 8601 BC Sneek
Telefoon: 0515 412 341

Kijk voor meer informatie op: www.cinesneek.nl


filmhuis sneek logo

Filmhuis Sneek vertoont in samenwerking met CineSneek op dinsdagavond een film. De voorstelling begint om 20.00 uur, met een korte inleiding op de film. De inleider verdiept zich vooral in de context van de film, en vertelt u daarover. Dat kan de historische achtergrond zijn, maar kan bijvoorbeeld ook de regisseur, een bepaalde actrice, of de filmtechniek betreffen. Doel is u een breder perspectief op de film te bieden, zonder over de inhoud te vertellen. We draaien zonder pauze, tenzij een film langer dan 2 uren duurt.

Het filmhuis is gehuisvest in CineSneek.

Kijk voor meer informatie op: www.filmhuissneek.nl


de bios heerenveen logo

De Bios Heerenveen is gelegen in het centrum van Heerenveen. De Bios Heerenveen beschikt over vier zalen met een actueel filmaanbod en daarnaast een uitgebreid assortiment eten en drinken, deze mag u ook nuttigen in de bioscoopzaal. Iedere film wordt vertoond met een pauze, uitgezonderd films met een lengte van ca. 60 minuten. Zaal 1, 2 en 3 zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zaal 4 is bereikbaar na een 6 treden trap. Tevens beschikt De Bios Heerenveen over een invalidentoilet. Voor de allerkleinsten zijn er stoelverhogers verkrijgbaar.

Adres: Burgemeester Kuperusplein 52, 8442 Heerenveen
Telefoon: 0513-654051

Kijk voor meer informatie op: www.bios-heerenveen.com

Op VanPlan.nl is een compleet en actueel aanbod te vinden van alle uitjes en evenementen in de provincies Groningen, Drenthe, Fryslân en van de provincie Flevoland de gemeente Noordoostpolder. VanPlan.nl biedt de grootste en meest complete uit-agenda met evenementen, festivals, muziek, theater, ontspanning en cultuur.

vanplan logo

Op de website kan eenvoudig worden gezocht op bijvoorbeeld datum, plaats, categorie, prijs en binnen-/buitenactiviteit. De gevonden evenementen worden overzichtelijk gepresenteerd met, indien beschikbaar, een foto en/of video.

Kijk voor meer informatie op: www.vanplan.nl