In onze agenda kunt u eenvoudig zien welke evenementen en uitjes er in Woudsend en Súdwest-Fryslân georganiseerd worden. Op deze pagina worden enkele activiteiten uitgelicht. Ook treft u hier een aantal verwijzingen naar websites van bijvoorbeeld theathers en bioscopen aan.

Wilt u weten welke evenementen en uitjes er zijn geweest? Bekijk hier het archief van 2018, 2017 of van 2016.

lf2018 2

Leeuwarden is met Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Het programma bestaat uit 60 grote projecten en honderden ideeën uit de mienskip. Ook in het dorp Woudsend zijn er vele projecten en initiatieven om er een bijzonder cultureel jaar van te maken! Komt u ook?

Hieronder staat een overzicht van de evenementen in Woudsend en de directe omgeving.
Bekijk het volledige programma van de Culturele Hoofdstad 2018 op https://2018.vanplan.nl.

Opening voorjaarsexpo en landart LINEN YN STED op 24 maart 2018 om 14 uur

Met een spetterende muzikale performance openen we de voorjaarsexpositie en het tweede landart project LINEN YN STED oftewel Lijnen in de stad geopend.Een bijzonder landart voor Culturele Hoofdstad 2018.
Dit landart van 36x36 meter krijgt vorm met strak gelijnde paden en sculpturen. Een muziekcompositie van stadsgeluiden laat de bezoeker beleven dat hij zich in een stad waant. Met de stadslandbouw, ontworpen door leerlingen van een VMBO college komt het platteland steeds dichter bij de stad te liggen.

Dit in aanvulling op het landart project Linen Yn Lân van Gerrit Terpstra en Yolanda van Dongen, dat in 2017 is neergelegd. Dit landart project geïnspireerd op de Victory Boogie Woogie van Mondriaan is een ode aan de kunstbeweging De Stijl en en vormt het oude slotenplan van Friesland. Een dynamisch schilderij van grassen en sloten dat de strijd aangaat met de elementen van de natuur. Dit kunstwerk in het landschap vormt met zijn divers begroeide perceeltjes een beeld van het platteland van voor de ruilverkaveling.

Tijdens de voorjaarsexpositie exposeren weer nieuwe kunstenaars en vertrouwde kunstenaars met nieuw werk. Exposanten in LINEN YN STED zijn: Gerrit Terpstra | Ruth Vulto | Anjet van Lingen | Johan Rumpt | Gjalt Blauw | Ankie Hoevenagel | Jochen Bremen | Annette Bremen | Søren Scharup | Ben Stolk | Frans van der Werff | Johan Keus | Leerlingen van het Nordwin college olv Afke Hepkema.
Exposanten in de galerie: Carola Schapals | Lolkje van der Kooij | Sophia de Vries | Anjet van Lingen | Johan Rumpt | Søren Scharup |Gusta de Groes | Frans van Berkel | Yolanda van Dongen

Adres: Heechsicht, Nummer 2 8553 MP Indijk.

Heechsicht - LINEN YN STED

In het weekend van 4 t/m 6 mei 2018 worden in Woudsend de 16e Friese Sleepbootdagen georganiseerd. Meer dan zestig klassieke sleepboten en opduwers liggen afgemeerd aan de Iewal. Een tweejaarlijks spektakel voor jong en oud: sleepboten, opduwers, braderie, kunstmarkt, muziek, motoren en het grootste historische winkeldorp van Fryslân. Oant sjen!

Kijk voor meer informatie op: www.friesesleepbootdagenwoudsend.nl

FrieseSleepbootdagenWoudsend

KinderKunst Woudsend maakt samen met de kinderen van de beide basisscholen van Woudsend, de Meester van de Brugschool en de Bonifatiusschool van 2015 tot 2018 kunstwerken over hun dorp. KinderKunst Woudsend is een initiatief van Karina van Lent en Yolanda van Dongen. “Wij willen de kinderen betrekken bij het wel en wee van Woudsend. Hoe was het verleden, hoe gaat het nu en wat heeft de toekomst Woudsend te bieden? Daarnaast willen we kunst koppelen aan het dorp."

De kinderkunstwerken worden jaarlijks geëxposeerd in Woudsend. Uit de kinderkunstwerken worden ieder jaar vier genomineerden gekozen. De genomineerden gaan in 2018 exposeren in een Fries museum en worden onderdeel van de KinderKunstroute in de straten van Woudsend. KinderKunst Woudsend is een project voor Leeuwarden-Fryslân 2018.

Het thema voor 2018 zal uiteraard in het teken staan van Leeuwarden-Fryslân 2018. En alles wordt geëxposeerd in het leegstaande ASR gebouw in Woudsend.

Vrijdag 4 mei:12.00 - 18.00 uur
Zaterdag 5 mei:11.00 - 18.00 uur
Zondag 6 mei:11.00 - 18.00 uur

Kijk ook op de website www.kinderkunstwoudsend.com

Galerie Iris Anders Mooi is gevestigd in het prachtige Friese dorp Woudsend. Het ligt op een knooppunt van vaarwegen en in het centrum van een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied. In de zomer zorgen vele duizenden gasten voor topdrukte in de haven, in de gezellige straatjes en natuurlijk op de terrassen. In de winter is het stil en rustig. Tenzij er ijs ligt natuurlijk. Dan bruist het in Woudsend opnieuw van de activiteiten.

De VIP Tour Woudsend is een uitstekende gelegenheid om een bezoek aan onze galerie te combineren met een kennismaking met Woudsend.
De exclusieve tour kent het volgende programma:

14.00 Ontvangst in Eetcafé De Pleats.

Adres: Waechswal 2 in Woudsend.
Geniet van een welkomstdrankje en het prachtige uitzicht over water en weiland.

VIPtour Woudsend, foto gemaakt door: TouristinfoWoudsend

Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

14:30 uur Start dorpswandeling

Onder leiding van een ervaren gids die je in een uur zo veel mogelijk verteld over de historie van Woudsend. Rondleiding langs de kerken, molens, slijterij en vele andere markante punten. Een inspirerende bundeling van feiten, anekdotes en geruchten.

15:30 uur Start vaartocht

Een zeiltocht met een zeilpraam door Woudsend en over het Slotermeer. Met een ervaren schipper die het gebied op haar duimpje kent en er smakelijk over kan vertellen.

17:00 uur Ontvangst in Galerie Iris Anders Mooi

De praam meert af voor de galerie. Napraten over Woudsend met gids en praamschipper en je reisgenoten, onder het genot van een drankje. En natuurlijk volop gelegenheid om de galerie te bekijken en kennis te maken met Iris.

VIPtour Woudsend, foto gemaakt door: TouristinfoWoudsend

Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

De perfecte afsluiting

De mooiste afsluiting van de VIP Tour is het speciale VIP Tour Woudsend 3 gangen diner bij toprestaurant Vis & Meer (www.restaurantvisenmeer.nl).
Het menu bestaat uit vier klassieke specialiteiten van de chef-kok, zijn zogenaamde signature dishes.
Speciaal voor nieuwe vrienden van het dorp wordt het bijzondere diner aangeboden voor € 31,50.
Vis en Meer is ook in 2017 weer een van de uitverkoren restaurants in de Lekker. Met een fantastische recensie!

Data
De VIP Tour Woudsend vindt plaats op elke zaterdag van 17 juni tot en met 9 september

Aanmelding
U kunt zich opgeven voor de VIP Tour door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te sturen met vermelding van het aantal personen, de datum en uw telefoonnummer.
Tenslotte verzoeken wij u aan te geven of u gebruik wilt maken van het speciale diner bij Vis & Meer.
Het telefoonnummer waar we om verzoeken zullen we uitsluitend gebruiken in geval van het annuleren van een tocht (bij extreem slecht weer).

Aparte arrangementen voor groepen
Groepen van 6 tot 12 personen kunnen (in overleg) op andere dagen dit VIP arrangement boeken.

Kosten per deelnemer
De kosten van de VIP Tour Woudsend bedragen € 15,00 per persoon.
Onwaarschijnlijk weinig, dat klopt, maar het ultieme bewijs dat wij trots zijn op ons dorp en zoveel mogelijk mensen tot 'bekenden' van Woudsend willen maken.

Reizend muziektheater zoekt: muzikanten, zangers en spelers
Een elftal culturele centra in Súdwest Friesland gaan in het kader van LF 2018 laten zien dat er op het gebied van cultuur het nodige gebeurt in deze regio. Het water vervult een belangrijke verbindende rol voor deze plaatsen, zowel in het verleden als nu.
Door middel van een rondvarend theaterspektakel slaan we samen een brug!
Voor het project zijn we op zoek naar muzikanten, zangers en spelers die zin hebben om mee te spelen in deze familievoorstelling. Een drijvend theater vaart vanaf juni 2018 langs elf locaties in Súdwest-Fryslân. Per locatie formeren we een speciaal koor, orkest en spelersgroep uit en rondom deze plaats. Professionele muzikanten, een dirigent, vier ervaren acteurs en een regisseur ondersteunen de amateurs in eigen dorp/stad.
Elke voorstelling zal dus uniek zijn vanwege de steeds wisselende locatie en wisselende samenstelling!
 
Eenbrugslaan
 

Verhaal
In de voorstelling zien we vier acteurs meerdere rollen vertolken. De vertellers nemen ons met humoristische verhalen mee in een stukje geschiedenis over het ontstaan van Súdwest-Fryslân, het IJsselmeer en de grote gevolgen voor vissersplaatsen. Boer Germ heeft andere problemen, namelijk op het gebied van liefde. Na wat hulp van een brugwachter, koppelaarster en een oude vrijster ziet hij in de verte de vrouw van zijn dromen in een bootje voorbij varen. Kies je voor land, kies je voor water? Waar voel jij je thuis?

Meedoen Muziek (Koor en Orkest)
Iedereen en elk instrument mag en kan meedoen! Met de voorwaarde dat de zangers affiniteit met zingen hebben en toon kunnen houden. En dat de muzikanten noten kunnen lezen en minimaal een B-diploma of een vergelijkbaar of hoger niveau hebben. De partijen zijn op niveau ingedeeld zodat zowel mensen die B-diploma hebben kunnen meedoen, maar ook voor doorgewinterde muzikanten krijgen een partij passend bij hun niveau. Al deze mensen met diverse instrumenten vormen zo het Brug Slaan Koor en Orkest. Zowel voor het koor als orkest hanteren we een limit van zo’n 50 deelnemers per locatie.

Meedoen Acteren
Ben je tussen de 11-16 jaar dan kun je mee doen!
We zijn op zoek naar een spelersgroep van ongeveer tien. Durf jij het aan om voor 200 man publiek te spelen? Heb je lef, uitstraling en zit je boordevol energie…geef je dan op en kom naar de workshopdag.
Hoe?
Ruim van te voren kan iedereen de partijen en meespeel/meezingbanden downloaden van de site: www.eenbrugslaan.nl. Je krijgt een mail als het klaar staat. Om de muziek te oefenen zijn er speciale workshopdagen waarin we geclusterd met de musici van drie voorstellingslocaties de muziek gaan repeteren. We verwachten dat iedereen de partijen zelf oefent en daardoor goed voorbereidt op de workshopdag verschijnt. Op de workshopdag zullen meerdere muzikaal-leiders aanwezig zijn om de muziek met jullie in te studeren en iedereen klaar te stomen voor de voorstelling.
De spelers oefenen met de regisseurs en weten na die dag precies wat ze op welk moment in de voorstelling moeten doen. Daarnaast staat er voor hen nog een aparte repetitieavond gepland. Op de dag van de voorstelling zal er een kleine doorloop zijn zodat iedereen scherp de voorstelling in gaat.
Bij de laatste voorstelling te Sneek komt iedereen die in een eerdere voorstelling heeft gespeeld samen, zodat de laatste voorstelling wordt gespeeld door een gigantische groep muzikanten/ zangers en acteurs. Op de dag van deze voorstelling hebben we daarom een extra repetitie om dit voor te bereiden.

Wanneer en Waar?
Locatie: Woudsend
Speeldatum: Donderdag 21 juni
Reservedatum: Donderdag 28 juni
Tijden Voorstellingsdag: 17.30-22.30 uur
Datum Workshopdag: zondag 17 juni
Plaats Workshopdag: De Driuwpolle Woudsend
Tijden Workshopdag: 10.00-15.30 uur
Het is van belang dat je alle data horend bij jouw locatie aanwezig bent. Zonder workshopdag geen voorstelling en andersom. Houdt ook de reserve datum vrij. Het is een openlucht voorstelling, dus we zijn afhankelijk van de weersverwachting.


Aanmelden tot 1 Maart 2018!
Aanmelden Orkest: Kilk hier
Aanmelden Koor: Kilk hier
Aanmelden Acteren: Klik hier
Voor vragen kunt je contact opnemen met Auck Couperus - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tot een Brug Slaan!
Kijk voor meer informatie op: Een brug slaan

Rondvarend locatietheater waarin de acteurs van Sult bezoekers meenemen in een humoristisch, muzikaal verhaal waarin het publiek mag meezingen.

Súdwest Fryslân is voor een belangrijk deel gevormd door het water. Door de eeuwenlange invloeden van de zoute Zuiderzee en het zoete binnenwater. Water betekende overleven. Handel en visserij waren naast de landbouw belangrijke peilers voor de welvaart. Dorpen ontstonden langs het water, omdat alle vervoer over het water ging. Met een zoet IJsselmeer, de visserij die is ingeruild voor de recreatie en een geheel andere infrastructuur vandaag de dag is het amper meer voor te stellen.

lf2018 een brug slaan 1

ZOUT WEST gaat over het ontstaan van deze Súd Westhoek en over boer Germ die hartstochtelijk op zoek is naar een vrouw. Na wat hulp van een brugwachter, koppelaarster en een oude vrijster ziet hij in de verte de vrouw van zijn dromen in een bootje voorbij varen.

Kiest hij voor land, kiest hij voor water? Waar voelt hij zichthuis?

De acteurs van Teatergroep Sult nemen ons mee in een humoristisch en muzikaal verhaal waarin zelfs het publiek mag meezingen. Een beleving op en rond het water waar op elke locatie een spelersensemble van kinderen, een gelegenheidskoor- en orkest wordt samengesteld. Elke voorstelling op een unieke locatie met unieke participanten!

ZOUT WEST is een humoristische bewerking van de twee Friese volksverhalen Een verhaal zonder eind (1862) en De droom van het geluk op de brug (1941) geschreven door Robert van Dijk.
Regie is in handen van Anne Zijlstra en muzikaal leider is Kees van der Meer.

Van 14 juni tot en met 7 juli 2018 wordt in elf plaatsen aangemeerd in dit prachtige waterrijke gebied. De deelnemende plaatsen zijn: Stavoren/Warns, Koudum, Woudsend, Heeg, Balk, Oudega/Blauwhuis, Makkum, Bolsward, Workum, Oppenhuizen en Sneek.

ZOUT WEST is een productie van Stichting Een brug slaan in samenwerking met Teatergroep Sult. Kijk voor meer informatie op: www.eenbrugslaan.nl en www.teatergroepsult.nl.

At the Watergate: 7.000 jonge musici uit 26 Europese landen die tijdens Hemelvaart 2018 een kleine 1.000 concerten geven op 49 verschillende podia in Sneek en omliggende plaatsen. Een bruisend event dat nog lang zal rondzingen! Deze dertiende editie van het European Youth Music Festival heeft de toepasselijke naam ‘At the Watergate’ gekregen, naar de befaamde Sneker Waterpoort.
Als onderdeel van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 promoot het festival de regionale cultuur, de Friese identiteit en de ‘Mienskip’. Het programma omvat naast de optredens door jonge muzikanten een grote openingsceremonie, een congres en randprogrammering i.s.m. het onderwijs.

Meer informatie volgt.

www.atthewatergate.com

At the Watergate

 

In 2014 en 2016 heeft Iris 'Kunst aan de Ee' georganiseerd. 10 dagen, 100 kunstenaars, 1000 kunstwerken. Met schilderijen, keramiek, glas, brons, hout, textiel, steen en sieraden. Uit Fryslân, maar ook van ver daarbuiten. Een megamanifestatie die Woudsend tien dagen lang omtovert in een kunstdorp. Het was een groot succes. Tevreden kunstenaars en duizenden enthousiaste bezoekers.
Kunst aan de Ee zal ook in 2018 plaatsvinden. In de periode 29 juni tot en met 8 juli tonen 60 gerenommeerde kunstenaars hun werk gedurende 10 dagen op ruim 3.000 m2 tentoonstellingsvloer. Professionele kunst in de vorm van schilderijen, glas, fotografie, keramiek, steen, sieraden, brons en nog veel meer.

Kunst aan de Ee 2018 4

De expositie is dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur en in de weekenden van 11:00 tot 17:00 uur. Avondopenstelling op de vrijdagen van 19.00 tot 22.00 uur.

Woudsend zal bezoekers aan Kunst aan de Ee gastvrij onthalen. Na een bezoek aan de kunstexpositie is het goed toeven in het watersportdorp: zonnige terrassen, heerlijke restaurants, gezellige winkeltjes.
Maak kennis met de rijke historie van het mooiste dorp van Friesland.

Datum: vrijdag 29 juni t/m zondag 8 juli 2018

Plaats: Iewal 16, Woudsend
Tijd: open van 13:00 tot 17:00 uur en in de weekenden van 11:00 tot 17:00 uur. Avondopenstelling op de vrijdagen van 19.00 tot 22.00 uur.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kijk voor meer informatie op: www.kunstaandeee.nl
Entree: € 3,50 per persoon 

Kunst aan de Ee 2018

Op ongeveer 17 kilometer vanaf woudsend (25 minuten met de auto) zijn de Friese Ballonfeesten in Joure. Vijf dagen lang genieten van de mooiste luchtballonen: 25 t/m 29 juli,2018. Vanwege het succes van voorgaande jaren, wordt er tijdens de 33e editie van de Friese Ballonfeesten,  de Nutsbaan wederom een vlooienmarkt en markt georganiseerd. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op deze markt hun waar aan de man en natuurlijk vrouw brengen. Op zaterdag en zondag kunnen kooplustige toeschouwers zelfs tot laat in de avond terecht om hun slag te slaan. De (vlooien)markt duurt op zaterdag tot maar half één 's nachts en op zondagavond tot half elf. Daarmee staat voor Joure een traditie van jaren wederom op de agenda.

Datum:  25 t/m 29 juli,2018

Bekijk hier de hele fotoreportage die wij van de 32e editie hebben gemaakt vorig jaar...

friese ballonfeesten joure 2017 03
Foto: Goossens (Touristinfo Woudsend)

Naar een theatervoorstelling, concert of dancefeest? In Súdwest-Fryslân terecht in Sneek, Lemmer of Heerenveen.

theater sneek logo

In het hartje van Sneek vindt u het sfeervolle Theater Sneek. Met zijn karakteristieke uiterlijk, mede door de 23 meter hoge toneeltoren, is het theater een heuse blikvanger. Wanneer de avond valt geeft deze toneeltoren de kleur weer van de genre voorstelling welke die avond te zien is in het theater. Theater Sneek biedt voor ieder wat wils. Neem binnen plaats in de foyer en geniet van uw drankje terwijl de artiesten zich achter de schermen opmaken om uw dagje of avondje uit onvergetelijk te maken. Of u nu een liefhebber bent van cabaret, muziek, dans of een show voor de hele familie, in ons programma treft u altijd wel een voorstelling die bij uw voorkeuren aansluit. Al die bijzondere voorstellingen zijn te aanschouwen in een prachtige zaal met zeer comfortabele stoelen. Komt u met uw geliefde? Neem dan plaats in één van de loveseats op het balkon, voor dat extra romantische tintje.

Adres: Westersingel 28, 8601 GR Sneek
Telefoon: 0515-430580

Kijk voor meer informatie op: www.theatersneek.nl


poppodium bolwerk sneek logo

Het Bolwerk is de plek in Fryslân voor popmuziek met veel verschillende concerten en dancefeesten op een prachtlocatie. Al bijna 40 jaar staan we garant voor een uitgebreid muziekprogramma in Sneek en Fryslân. Door de jaren heen hebben grootheden als Urban Dance Squad, Toy Dolls, Nazareth, Hatebreed, Rosenberg Trio, Guru, Big Daddy Kane, The Offspring, Soulwax en Arch Enemy, maar ook de Nederlandse top als Jeugd van tegenwoordig, DeWolff, Moss, Douwe Bob, Candy Dulfer en Blaudzun op Het Bolwerk podium gestaan. Er is ruimte voor alle genres, lokale en regionale talenten en vernieuwende projecten en de weekenden zijn gevuld met concerten en dansavonden.

Adres: Kerkgracht 8, 8601 EC Sneek
Telefoon: 0515-418707

Kijk voor meer informatie op: www.hetbolwerk.nl


de hege fonnen lemmer logo

De sporthal De Hege Fonnen is uitgebreid met een extra sporthal. Een vooruitstrevend onderdeel van het Sport- en Cultureel Centrum De Hege Fonnen is de theatervoorziening. Deze nieuwe sporthal vervult namelijk twee functies: doordeweeks kunnen vele binnensport- en cultuurverenigingen er gebruik van maken, in de weekenden echter kan de sporthal omgebouwd worden tot een professionele theatervoorziening. Deze theaterzaal is onder andere voorzien van sfeerverlichting, een dimbare sterrenhemel, verrijdbare tribunes, luxe gestoffeerde stoelen, trappen met loopverlichting en een gelijkvloers speelvlak, zodat men zich werkelijk in een theater waant. Sport en cultuur gaan dus letterlijk samen in één gebouw. Een prachtige accommodatie, waarin ook cultuur in al haar facetten naar voren gebracht kan worden.

Adres: Betelgeuze 2, 8531 MV Lemmer
Telefoon: 0514-564100

Kijk voor meer informatie op: www.dehegefonnen.nl


posthuis theater heerenveen logo

Cultureel hart van Heerenveen met het accent op theater, dat midden in de samenleving staat.

Adres: Fok 78, 8441 BR Heerenveen
Telefoon: 0513-619494

Kijk voor meer informatie op: www.posthuistheater.nl

Naar de bios? Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht in Sneek of Heerenveen.

cine sneek logo

CineSneek is een bioscoop met 6 zalen. Alle zalen zijn uitgerust met een Christies digitale Cinemaprojektor. In 4 zalen kunnen ook 3D films vertoond worden. Op loopafstand is er gelegenheid om te parkeren op bijvoorbeeld het Martiniplein of het Veemarktterrein. Alle zalen beschikken over een airconditioning systeem zodat het ook in de zomer zeer aangenaam is.

Adres: Leeuwenburg 12, 8601 BC Sneek
Telefoon: 0515 412 341

Kijk voor meer informatie op: www.cinesneek.nl


filmhuis sneek logo

Filmhuis Sneek vertoont in samenwerking met CineSneek op dinsdagavond een film. De voorstelling begint om 20.00 uur, met een korte inleiding op de film. De inleider verdiept zich vooral in de context van de film, en vertelt u daarover. Dat kan de historische achtergrond zijn, maar kan bijvoorbeeld ook de regisseur, een bepaalde actrice, of de filmtechniek betreffen. Doel is u een breder perspectief op de film te bieden, zonder over de inhoud te vertellen. We draaien zonder pauze, tenzij een film langer dan 2 uren duurt.

Het filmhuis is gehuisvest in CineSneek.

Kijk voor meer informatie op: www.filmhuissneek.nl


de bios heerenveen logo

De Bios Heerenveen is gelegen in het centrum van Heerenveen. De Bios Heerenveen beschikt over vier zalen met een actueel filmaanbod en daarnaast een uitgebreid assortiment eten en drinken, deze mag u ook nuttigen in de bioscoopzaal. Iedere film wordt vertoond met een pauze, uitgezonderd films met een lengte van ca. 60 minuten. Zaal 1, 2 en 3 zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zaal 4 is bereikbaar na een 6 treden trap. Tevens beschikt De Bios Heerenveen over een invalidentoilet. Voor de allerkleinsten zijn er stoelverhogers verkrijgbaar.

Adres: Burgemeester Kuperusplein 52, 8442 Heerenveen
Telefoon: 0513-654051

Kijk voor meer informatie op: www.bios-heerenveen.com

Op VanPlan.nl is een compleet en actueel aanbod te vinden van alle uitjes en evenementen in de provincies Groningen, Drenthe, Fryslân en van de provincie Flevoland de gemeente Noordoostpolder. VanPlan.nl biedt de grootste en meest complete uit-agenda met evenementen, festivals, muziek, theater, ontspanning en cultuur.

vanplan logo

Op de website kan eenvoudig worden gezocht op bijvoorbeeld datum, plaats, categorie, prijs en binnen-/buitenactiviteit. De gevonden evenementen worden overzichtelijk gepresenteerd met, indien beschikbaar, een foto en/of video.

Kijk voor meer informatie op: www.vanplan.nl