Jachtcharter Klompmaker verhuurt exclusieve, luxe motorjachten. Het zijn stoere robuuste jachten met een zeewaardige uitstraling. Het zijn zeker geen typische huurjachten en als zodanig ook niet te herkennen. Wij zijn gevestigd in Woudsend, gelegen midden in het Friese Merengebied van waaruit direct uw onvergetelijke vaarvakantie kan beginnen. Omdat zij van vaste gasten steeds vaker de vraag kregen naar een kleiner jacht voor vier personen hebben zij besloten om de vloot uit te breiden met een Kotterjacht type 10.70 Grand Luxe. Dit wordt een 4-persoons jacht en is ideaal voor een gezin met 2 kinderen of voor een echtpaar die graag samen varen maar toch nog de mogelijkheid hebben om gasten te ontvangen.Vanaf april 2015 vaart de Elaine mee in hun vloot.

Een vaarbewijs heeft u niet nodig maar indien u weinig of geen ervaring heeft, dan kunnen zij een korte , plezierige vaarcursus van Schippers Start Hulp voor u regelen. En ervaren instructeur leert u dan in enkele uren het manoeuvreren,
het aan- en afmeren evenals het passeren van bruggen op het door u gehuurde jacht.

Een vakantie op het water is een unieke belevenis. Eenmaal op het water zult u ervaren dat de hectiek van alle dag plaatsmaakt voor de rust van de natuur. Al varende zult u eindeloos genieten van de prachtige dorpen met de vele bezienswaardigheden en de gezellige terrassen aan het water die u tot aanleggen uitnodigen.

Adres: De Zwaan 20 Woudsend, telefoon: 0514-564447
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 9:00-18:00 uur

Kijk voor meer informatie op: www.klompmaker.nl

Jachtcharter Klompmaker