Woudsend Online

Op de website www.woudsendonline.nl worden inwoners, bezoekers en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van het nieuws en de wetenswaardigheden in en over Woudsend en de buitengebieden Indijk, Ypecolsga, Koufurderrige en Smallebrugge.

Historische Kring Woudsend

De Historische Kring Woudsend heeft als doel de boeiende geschiedenis van Woudsend en omstreken te verzamelen en voor iedereen toegankelijk te maken, bijvoorbeeld via de website www.historiewoudsend.nl. Bij Touristinfo Woudsend zijn ook diverse uitgaven van de Histrorische Kring Woudsend te verkrijgen.

Gemeente Súdwest-Fryslân

Woudsend maakt deel uit van de Gemeente Súdwest-Fryslân, op de website www.gemeentesudwestfryslan.nl kunt u veel praktische informatie vinden.

Alles over vakantie en toerisme in Fryslân

Ontdek via de website www.friesland.nl de Friese Elf Steden, de Friese wateren, uitgestrekte natuurgebieden en de leuke steden en dorpen.

FrieslandWonderland

FrieslandWonderland is in de eerste plaats een online reisgids. Maak een virtuele ontdekkingstocht door Fryslân, een ideale manier voor een eerste kennismaking. Ook als u de provincie al wat beter kent, zult u op www.frieslandwonderland.nl ontdekken dat Fryslân nog veel meer moois voor u in petto heeft.

Bezoekerscentrum Mar en klif

Ontdek en beleef bij Bezoekerscentrum Mar en Klif in Oudemirdum de geschiedenis en natuur van het Nationaal Landschap Súdwest-Fryslân. Kijk op www.marenklif.nl voor informatie over het bezoekerscentrum en het Nationaal Landschap Súdwest-Fryslân.