Een overnachting op paviljoentjalk “Het Wakend Oog” is in alle seizoenen een unieke ervaring. Een nacht buitengaats, dus voor anker, op het Sleattemer Mar. Geen verkeer, geen media, alleen het ruisen van de wind, het klotsen van het water en de gezellige warmte van het houtkacheltje! Liever niet voor anker, maar gewoon overnachten in de haven? Dat kan natuurlijk ook! De schipper vaart u dan na de zeiltocht weer terug naar Sloten. U kunt dan ’s avonds genieten van het mooie stadje. De keuze is aan u!

Na uw aankomst en het inschepen op “Het Wakend Oog” neemt de schipper u mee voor een tochtje op het Sleattemer Mar. Afhankelijk van het weer vaart hij op de motor of hijst hij de zeilen. Uw hulp daarbij is van harte welkom. Ondertussen vertelt de schipper u graag alles over de historie en het reilen en zeilen van “Het Wakend Oog”. 's Ochtends komt hij terug met vers ontbijt. De tjalk biedt slaapruimte voor 2-5 personen.

Prijs:
De kosten voor een overnachting op “Het Wakend Oog”, inclusief een vaartocht van 1 à 1,5 uur, én een uitgebreid ontbijt zijn € 165,00 per nacht voor twee personen.

Contact: http://tjalkverhuurhetwakendoog.nl/info/contact

Kijk voor meer informatie op: http://tjalkverhuurhetwakendoog.nl

bb wakend oog