De Wetterspetter is een gezellige minicamping met een prachtig uitzicht en heeft een unieke watersportlocatie in Súdwest-Fryslân. De camping maakt deel uit van het Grote Watersporthart van de Friese Meren en is gelegen aan het Hegemer Mar. Tevens ligt de camping in de nabijheid van de Gaasterlandse bossen.

Op de camping kunt u genieten van de rust en de ruimte van het Friese platteland. Er zijn namelijk ruime staanplaatsen en schone sanitaire voorzieningen, die goed worden onderhouden. De kleinschaligheid en de karakteristieke 125 jaar oude boerderij met zijn ruim boerenerf, waarop verschillende activiteiten zijn te beleven, maakt de camping zeer in trek voor jong en oud. Naast de camping ligt de nabij gelegen haven met open verbinding naar het Hegemer Mar, van waaruit men via het water diverse meren en watersportsteden en -dorpen kan bereiken. Ook kan hier gezeild of andere watersportactiviteiten worden beoefend. Tevens is hier een kleine plas waar de kinderen met veel plezier in kunnen zwemmen en zeilen met kleine bootjes.

Door de twee grote campingvelden met de ruime staanplaatsen kunt u volop genieten van uw caravan, camper of tent. Tevens zijn er verharde staanplaatsen die het terrein gebruiksvriendelijk voor campers maakt. Verder bent u op de camping op het juiste adres om een boot te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Súdwest-Fryslân.
Voor een prijsopgave klik hier.

Adres: Nummer 1 Indijk, telefoon: 0514-591297 of 06-23796120
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op: www.wetterspetter.nl

Camping de Wetterspetter

camping de wetterspetter