Bij Touristinfo Woudsend kunt u ook online terecht voor Friese souvenirs en vlaggen, lekkernijen uit de regio, nautische cadeaus en boeken en kaarten van onder andere de ANWB.
Alle artikelen op de website zijn op voorraad, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen.
Wij hopen dat u een keuze kunt maken in onze webwinkel, alvast veel plezier met uw aankoop!

Avontuurlijk, trektochten, reizen, actief, expeditie enz.

Op zoek naar een aandenken aan uw vakantie in Fryslân of bijzonder cadeau met een Fries tintje? Touristinfo Woudsend heeft een ruim assortiment. Spelletjes, sleutelhangers, mokken, bretels, sokken, laarzen... en nog veel meer!

De Friese vlag is te herkennen aan de 7 banen (4 blauwe, 3 witte) en de 7 rode pompeblêdden. Pompeblêdden is Fries voor plompe- of waterleliebladeren. Deze pompeblêdden staan symbool voor de 7 zeelanden.

In deze categorie vindt u streekproducten, zoals diverse meelsoorten van Molen 't Lam uit Woudsend. Maar ook jam, mosterd, snoepgoed of een fles(je) drank uit Fryslân.

Fryslân is de watersport provincie bij uitstek, hierbij kunnen nautische cadeaus natuurlijk niet ontbreken! Van bootsman fluitje tot kapiteinspet en van skûtsje tot strandlaken.

Een Fries recept? Op zoek naar de vertaling van dat bijzondere Friese woord? Woordenboeken, kookboeken, reisdagboeken, watersportboeken of een boekje met Friese wijsheden... Nog meer lezen? In de winkel in Woudsend verkopen wij ook alle gangbare dagbladen.

Reisgidsen, waterkaarten, wateratlassen, almanakken, wandel- en fietskaarten, fietsgidsen en wegenkaarten van o.a. de ANWB. Alles om uw wandel-, fiets-, auto- of vaartochten voor te bereiden, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Fryslân.

Wenskaarten, post een kaartje met een tekst in het Fries erop geschreven.

Copyright www.maxx-marketing.net